Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ponašanje sudionika u prometu

Zašto je važno da vozač pravodobno uoči opasnost u prometu?

kako bi mogao pravodobno reagirati na tuđe pogreške
kako bi mogao izbjegavati konkretne opasnosti
zato što može dulje vrijeme nesmetano slušati radijski program

Informacije

Odgovorno, pravilno ponašanje, predviđanje i izbjegavanje opasnih situacija treba biti temeljan stav svakog sudionika u prometu. To znači da vozač mora biti svjestan svega što se događa u okruženju i tek tada može na vrijeme uočiti opasnost, a zatim i pravodobno reagirati na tuđe pogreške i izbjeći konkretnu opasnost.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.