Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ponašanje sudionika u prometu

Vozite cestom kao u situaciji na slici. Zbog čega biste mogli biti u opasnosti?


	Vozite cestom kao u situaciji na slici. Zbog čega biste mogli biti u opasnosti?
ako prekasno uočite pješake
ako vozite neprilagođenom brzinom
ako ne uočite oznake na kolniku

Informacije

Vjerojatnost uočavanja neke prepreke iznimno je povezana sa brzinom, tj. pri manjoj brzini kretanja veća je vjerojatnost da ćemo uočiti prepreku. Stoga bi pri prilaženju pješačkom prijelazu trebali smanjiti brzinu kako bi bili sigurni da u trenutku kada uočimo pješaka možemo zaustaviti vozilo prije pješačkog prijelaza. Oznake na kolniku služe za usmjeravanje, obavješćivanje i vođenje sudionika u prometu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.