Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ponašanje sudionika u prometu

Što znači kulturno se  ponašati u prometu?

ponašati se u skladu s prometnim propisima i sigurnosnim pravilima
ponašati se tako da uvijek koristimo svoje pravo u prometu
ponašati se tako da uvažavamo i poštujemo druge sudionike prometa

Informacije

Kako bi se kulturno ponašali u prometu važno je ponašati se u skladu sa prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, obzirno i tolerantno prema drugim sudionicima, što ujedno znači da ih uvažavamo i poštujemo. To možemo pokazati u situacijama kao što je propuštanje vozila da se uključi u promet s parkirnog mjesta kako bi mu olakšali i pomogli da sigurno izvede tu radnju, pri čemu mi kao glavna prometnica odustajemo od naše prednosti pod uvjetima da to ne ometa i ne ugrožava ostale sudionike u prometu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.