Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ponašanje sudionika u prometu

Što vozač mora neprekidno procjenjivati za vrijeme vožnje ?

uvjete vožnje i razinu opasnosti
koliko dugo može telefonirati
namjere ostalih sudionika u prometu

Informacije

Svaki vozač mora biti svjestan svega što se događa u okruženju i tek tada može na vrijeme uočiti opasnost i njezinu razinu, a zatim i pravodobno reagirati na tuđe pogreške i izbjeći konkretnu opasnost. Vrlo je važno konstantno pratiti namjere ostalih sudionika i trenutačne uvjete vožnje kojima se treba prilagoditi, a sve u svrhu smanjenja broja prometnih nesreća. Vjerojatnost uočavanje neke prepreke iznimno je povezana sa brzinom, tj. pri manjoj brzini kretanja veća je vjerojatnost da ćemo uočiti prepreku.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.