Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ponašanje sudionika u prometu

Što povećava umor vozača za vrijeme vožnje?

vožnja noću
ugodna mikroklima u vozilu
dugotrajna brza vožnja autocestom

Informacije

Umor se javlja već nakon 2-3 sata vožnje. Mladim vozačima se nikako ne preporučaju duže vožnje, posebice noću. Na prve znakove umora treba prekinuti vožnju i kratko se odmoriti. Vožnja noću veliki je napor vozačima jer smo navikli da u to vrijeme spavamo i zbog toga nam je teže ostati budnima. Ako na to nadovežemo dugotrajnu brzu vožnju autoocestom, onda dodatno povećavamo psihički napor i umaramo mozak, pri čemu vozač često zaspi pred upravljačem vozila. Tijekom vožnje vozač treba paziti da u vozilu održi ugodnu mikroklimu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.