Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ponašanje sudionika u prometu

Smije li vozač vozila B kategorije, kojem je upravljanje vozilom osnovno zanimanje, u vrijeme kada obavlja te poslove upravljati vozilom ako u organizmu ima alkohola?

ne smije
smije ako ima 0,3 g/kg alkohola u krvi
smije ako ima 0,5 g/kg alkohola u krvi

Informacije

U Hrvatskoj, a tako i u svijetu, nije dozvoljeno konzumirati alkohol za vrijeme radnog vremena. Vozači kojima je upravljanje osobnim vozilom osnovno zanimanje NE smiju upravljati vozilom na cesti niti početi upravljati vozilom ako u krvi imaju alkohola jer im je vožnja posao.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.