Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ponašanje sudionika u prometu

Približavate se automobilom raskrižju kao u situaciji na slici. Kako ćete postupiti?


	Približavate se automobilom raskrižju kao u situaciji na slici. Kako ćete postupiti?
uvažiti neodgovorno ponašanje pješaka, usporiti i propustiti ih
voziti bez zaustavljanja jer je na semaforu uključeno zeleno svjetlo
svjetlima upozoriti pješake i ubrzati

Informacije

Iznimna situacija u kojoj odustajemo od svoje prednosti prolaska uređene zelenim prometni svjetlom i propuštamo i uvažavamo neodgovorno ponašanje pješaka koji kolnik prelaze ne poštujući svoju trenutnu zabranu prolaska danu crvenim prometnim svjetlom.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.