Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Zašto su vozači bicikla opasni u prometu?

lako mogu izgubiti ravnotežu ili stabilnost
često voze sporo
mnogi bez pokazivanja namjera mijenjaju smjer vožnje

Informacije

Kada biciklisti korist kolnik za kretanje, vozači mogu očekivati iznenadne pokrete upravljačem radi izbjegavanja zapreka (vode na kolniku, rupa, slivnika...), a što može utjecati na gubljenje ravnoteže ili stabilnosti. Zato od njih treba imati veći razmak i budno pratiti njihovo ponašanje. Pokazivači smjera daju obavijest ostalim sudionicima u prometu o promjeni smjera kretanja i vozač ih je dužan koristiti, a ako ih ne posjeduje (biciklisti), dužan je upozoriti o svojoj namjeri uz pomoć odgovarajućeg znaka ruke.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.