Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozite gradom i želite skrenuti u ulicu označenu prometnim znakom na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite gradom i želite skrenuti u ulicu označenu prometnim znakom na slici. Kako ćete postupiti?
skrenut ćete u tu ulicu i nastaviti vožnju 30 km na sat
skrenut ćete u tu ulicu, ali ćete voziti najviše do brzine hoda pješaka
skrenut ćete i pratiti situaciju na cesti jer je tu dječja igra dopuštena

Informacije

Prometni znak (C25) "područje smirenog prometa" omogućuje ulazak vozilima, ali zato što je ovdje dozvoljena dječja igra na kolniku, vozači se moraju kretati najviše do brzine hoda pješaka.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.