Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozite cestom u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite cestom u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?
voziti ne smanjujući brzinu do obilježenoga pješačkog prijelaza
na dovoljnom bočnom razmaku obići pješaka
predvidjeti mogućnost da pješak krene ulijevo
biti spreman na iznenadno kočenje

Informacije

Vozač u situaciji prolaska pored pješaka mora biti spreman na iznenadno kočenje i predvidjeti mogućnost da taj pješak krene ulijevo, bez prethodne provjere situacije iza njega.  Predviđajući opasnu situaciju prolazak pored pješaka treba obaviti na dovoljnom bočnom razmaku.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.