Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozite cestom u situaciji kao što je prikazana na slici. Kako ćete postupiti?

<p>
	Vozite cestom u situaciji kao što je prikazana na slici. Kako ćete postupiti?</p>
voziti istom brzinom jer na vašoj prometnoj traci nema nikakve prepreke
predvidjeti postupak vozača vozila koja nailaze iz suprotnog smjera
usporiti i voziti što više uz desni rub kolnika

Informacije

Usprkos tome što nemamo prepreka na svojoj prometnoj traci, dužni smo predvidjeti postupak vozača iz suprotnog smjera, usporiti svoje kretanje i prestrojiti se više desnom rubu kolnika. Zauzimanjem takvog položaja vozač povečava bočni razmak od vozila koji dolazi iz suprotnog smjera, a koje je postavljeno je uz središnju uzdužnu crtu. Vozilo koje dolazi iz suprotnog smjera položajem vozila uz središnju uzdužnu crtu osigurava sigurno mimoilaženje s pješakom koji se kreće njegovom prometnom trakom uz rub kolnika.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.