Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozite cestom u situaciji kao što je prikazana na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite cestom u situaciji kao što je prikazana na slici. Kako ćete postupiti?
voziti istom brzinom jer na vašoj prometnoj traci nema nikakve prepreke
predvidjeti postupak vozača vozila koja nailaze iz suprotnog smjera
usporiti i voziti što više uz desni rub kolnika

Informacije

Usprkos tome što nemamo prepreka na svojoj prometnoj traci, dužni smo predvidjeti postupak vozača iz suprotnog smjera, usporiti svoje kretanje i prestrojiti se više desnom rubu kolnika. Zauzimanjem takvog položaja vozač povečava bočni razmak od vozila koji dolazi iz suprotnog smjera, a koje je postavljeno je uz središnju uzdužnu crtu. Vozilo koje dolazi iz suprotnog smjera položajem vozila uz središnju uzdužnu crtu osigurava sigurno mimoilaženje s pješakom koji se kreće njegovom prometnom trakom uz rub kolnika.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.