Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozite cestom kao u situaciji na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite cestom kao u situaciji na slici. Kako ćete postupiti?
voziti s povećanim oprezom 200 metara od znaka i očekivati djecu
preteći vozilo ispred dok nema djece na kolniku
voziti s povećanim oprezom i 200 metara nakon znaka očekivati djecu na cesti

Informacije

Prometni znak (A33) "djeca na cesti" označuje blizinu mjesta na cesti kojom se češće i u većem broju kreću djeca (npr. ispred škole, vrtića, igrališta i sličnih mjesta). Dopuska ploča označuje udaljenost između znaka uz koji je postavljena dopunska ploča i početka djela ceste, odnosno mjesta na koje se znak odnosi. U situaciji prikazanoj na slici dužni smo voziti s povećanim oprezom i 200 metara nakon znaka očekivati djecu na cesti.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.