Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozite cestom i uočite pješaka koji hoda kolnikom kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite cestom i uočite pješaka koji hoda kolnikom kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?
prijeći na lijevu prometnu traku i ostaviti dovoljan bočni razmak za obilaženje
usporiti i povećati pozornost
voziti na sigurnom bočnom razmaku

Informacije

Ugledavši pješaka koji se kreće nama u susret moramo predvidjeti ponašanje pješaka i za svaki slučaj usporiti svoje kretanje i povećati pozornost. Pomicanjem vozila prema središnjoj uzdužnoj liniji voziti ćemo na sigurnom bočnom razmaku od pješaka. Djeca spadaju u sudionike prometa na koje se ne može u cijelosti primijeniti načelo povjerenja. Pravilno ponašanje sudionika u prometu i uvjerenje da će se i ostali sudionici pravilno ponašati naziva se načelom povjerenja.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.