Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozite automobil cestom kao u situaciji na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite automobil cestom kao u situaciji na slici. Kako ćete postupiti?
voziti oprezno pokraj biciklista
pratiti pogledom bicikliste i očekivati njihove iznenadne postupke
voziti na sigurnom bočnom razmaku od biciklista

Informacije

Biciklisti su dužni kretati se biciklističkom stazom ili trakom, a ako one ne postoje, što bliže desnom rubu kolnika jedan iza drugoga. Vozač bicikla koji se kreće kolnikom na javnoj cesti dužan je noću ili danju u slučaju smanjene vidljivosti biti označen reflektirajučim prslukom ili reflektirajučom biciklističkom odjećom. Od sumraka do zore na biciklu mora biti upaljeno jedno bijelo svjetlo s prednje strane i crveno svjetlo sa stražnje strane vozila. Kada se kreće uz vozače bicikla vozač mora voziti oprezno, mora stalno pratiti pogledom njihovo kretanje, očekivati iznenadne postupke i kako bi vožnja bila sigurnija, voziti na dovoljnom bočnom razmaku. Biciklist ne smije voziti na način koji bi umanjio stabilnost vozila, ne smije skidati istodobno obje ruke s upravljača, pridržavati se za drugo vozilo u kretanju, vuči ili prevoziti teret koji ga ometa u upravljanju. Zaštitnu kacigu (propisno pričvršćenu) moraju za vrijeme vožnje na cesti nositi vozači bicikla mlađi od 16 godina.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.