Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozilo na cesti ispred vašeg vozila, kao u situaciji na slici, zaustavilo se. Kako ćete postupiti?


	Vozilo na cesti ispred vašeg vozila, kao u situaciji na slici, zaustavilo se. Kako ćete postupiti?
obići vozilo ispred s lijeve strane
stati iza vozila i pričekati da napusti raskrižje
zvučnim ga znakom upozoriti da nastavi vožnju

Informacije

Vozilo ispred vašeg vozila, u sitaciji prikazanoj na slici, zaustavilo se i postupa prema prometnom znaku (B02) "obavezno zaustavljanje" te će nakon toga prema prometnom znaku (B51) "obavezan smjer" nastaviti svoje kretanje udesno. Vozilo ispred nas je prije uključivanja u promet dužno propustiti pješake koji se kreću obilježenim pješačkim prijelazom. Mi smo dužni stati iza vozila i pričekati da ono napusti raskrižje.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.