Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Vozeći cestom naišli ste na ovaj prometni znak. Kako ćete postupiti?


	Vozeći cestom naišli ste na ovaj prometni znak. Kako ćete postupiti?
nastavljate voziti jer su biciklisti obvezni propustiti vozila
morate se obvezno zaustaviti i ako nema biciklista
ako je potrebno, zaustaviti se ispred obilježenog prijelaza biciklističke staze
ako ima biciklista, stati i propustiti ih

Informacije

Prometni znak "obilježen prijelaz biciklističke staze" (C03) označuje mjesto na cesti na kojem se nalazi obilježeni prijelaz biciklističke staze. Znak se postavlja samo neposredno ispred obilježenoga biciklističkog prijelaza. Nailaskom na ovaj prometni znak vozač je dužan po potrebi zaustaviti se ispred obilježenog prijelaza biciklističke staze te propustiti bicikliste.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.