Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Traktor ispred vas u situaciji prikazanoj na slici vozi oko  30 km na sat. Smijete li ga pretjecati?

<p>
	Traktor ispred vas u situaciji prikazanoj na slici vozi oko  30 km na sat. Smijete li ga pretjecati?</p>
da, jer se približavam preglednom zavoju
ne, jer je na kolniku puna uzdužna crta
da, jer vozi sporo

Informacije

Vozač se mora kretati iza vozila u nizu uvijek na potrebnom razmaku kako bi na vrijeme mogao zaustaviti svoje vozilo prije naleta na to vozilo. Kako u situaciji na slici imamo punu uzdužnu crtu na kolniku, koju ne smijemo u vožnji prelaziti niti voziti po njoj, pretjecanje traktora obavit ćemo kada to bude dozvoljeno i sigurno za nas i ostale sudionike u prometu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.