Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Traktor ispred vas u situaciji prikazanoj na slici vozi oko  30 km na sat. Smijete li ga pretjecati?


	Traktor ispred vas u situaciji prikazanoj na slici vozi oko  30 km na sat. Smijete li ga pretjecati?
da, jer se približavam preglednom zavoju
ne, jer je na kolniku puna uzdužna crta
da, jer vozi sporo

Informacije

Vozač se mora kretati iza vozila u nizu uvijek na potrebnom razmaku kako bi na vrijeme mogao zaustaviti svoje vozilo prije naleta na to vozilo. Kako u situaciji na slici imamo punu uzdužnu crtu na kolniku, koju ne smijemo u vožnji prelaziti niti voziti po njoj, pretjecanje traktora obavit ćemo kada to bude dozvoljeno i sigurno za nas i ostale sudionike u prometu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.