Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Kako se djeca ponašaju u prometu na cesti?

ne prepoznaju opasnost
nepravilno procjenjuju brzinu vozila
u skladu s prometnim propisima

Informacije

Djeca su neiskusni sudionici u prometu i zato se prema njima ne može primijeniti načelo povjerenja. Djeca: ne poznaju prometna pravila pa ih i ne primjenjuju, reagiraju spontano, nepredvidivo i nepromišljeno, zaokupljeni su igrom, rade što im je trenutačno interesantno, ne mogu procjeniti brzinu vozila i razmak, ne mogu procijeniti opasnost i posljedice, nižeg su rasta i imaju manju preglednost situacije.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.