Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Kako ćete postupiti u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako ćete postupiti u situaciji prikazanoj na slici?
zaustaviti se i propustiti pješake preko obilježenoga pješačkog prijelaza
nastaviti vožnju istom brzinom i biti pripravan na iznenadno kočenje
nastaviti skretanje ulijevo smanjenom brzinom pazeći na pješake

Informacije

Prilaženjem raskrižju uočavamo da se raskrižjem upravlja semaforima. Pošto mi imamo zeleno svjetlo pješaci s lijeve i desne strane imaju crveno svjetlo i propisno čekaju na promjenu i pojavu svoga zelenog svjetla. Mi ćemo nastaviti vožnju istom brzinom i biti pripravni na iznenadno kočenje. Prometnim znakom (B57) "dopušteni smjerovi" nije nam dozvoljeno u ovoj situaciji skretati lijevo.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.