Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Ostali sudionici u cestovnom prometu

Kako ćete postupiti u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako ćete postupiti u situaciji prikazanoj na slici?
uz lijevi rub kolnika skrenuti u lijevo prije pješaka
usporiti, propustiti pješake i bez zaustavljanja skrenuti udesno
obvezno se zaustaviti, propustiti pješake i skrenuti udesno

Informacije

Uz desni rub kolnika nalazi se prometni znak (B02) "obavezno zaustavljanje" ispod kojeg se nalazi znak (B51)"obavezan smjer" udesno. Time je određeno da smo se obavezni zaustaviti, propustiti pješake koji prelaze kolnik na obilježenom pješačkom prjelazi i potom skrenuti udesno.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.