Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Cesta i njena obilježja

Zbog čega vozač za vožnje autocestom u situaciji kao na slici mora naročito paziti na razmak od vozila ispred?


	Zbog čega vozač za vožnje autocestom u situaciji kao na slici mora naročito paziti na razmak od vozila ispred?
zbog toga što je sklizak kolnik
zbog toga što vozač vozila ispred pretječe
zbog toga što postoji opasnost od naleta na vozilo ispred

Informacije

U situacija kada pada kiša smanjuje se prijanjanje našeg vozila na podlogu zbog skliskog kolnika. Put kočenja povećat će se barem dva puta. Zato moramo koregirati razmak na način da ga parcijalno povećamo. Zbog opasnosti nalijetanja na vozilo ispred sebe moramo paziti na razmak.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.