Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Cesta i njena obilježja

Zbog čega vozač u situaciji na slici mora naročito paziti na razmak od vozila ispred?


	Zbog čega vozač u situaciji na slici mora naročito paziti na razmak od vozila ispred?
zbog toga što je sklizak kolnik
zbog toga što vozač vozila ispred može naglo kočiti
zbog toga što postoji opasnost od naleta na vozilo ispred kojeg može skrenuti

Informacije

Svaki vozač dužan je konstantno pratiti namjere ostalih sudionika i trenutačne uvjete vožnje kojima se treba prilagoditi, a sve u svrhu povećanja sigurnosti sudionika u prometu. Kako bi naše kretanje uvijek bilo sigurno i kako ne bismo ugrožavali sigurnost prometa, vozač je dužan držati potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila i paziti da su mu svi signalni i svjetlosni uređaji na vozilu ispravni. Ukoliko nekom sudioniku ne rade ili ne koristi pokazivače smjera, on neće na vrijeme ostalim sudionicima najaviti svoju radnju skretanja, a ako mu još ujedno ne rade stop-svjetla, nećemo na vrijema dobiti povratnu infomaciju da usporava svoje kretanje. Zbog toga i sami nećemo koregirati svoju brzinu, pa postoji velika mogućnost da dođe do naleta na vozilo ispred nas.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.