Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Cesta i njena obilježja

Vozite cestom u naselju brzinom 50 km na sat kao u situaciji prikazanoj na slici. O čemu morate voditi brigu?


	Vozite cestom u naselju brzinom 50 km na sat kao u situaciji prikazanoj na slici. O čemu morate voditi brigu?
o pješaku
o potrebnom razmaku
o broju putnika u vozilu

Informacije

Svaki vozač mora biti svjestan svega što se događa u okruženju i tek tada može na vrijeme uočiti opasnost i njezinu razinu, a zatim i pravodobno reagirati na tuđe pogreške i izbjeći konkretnu opasnost. Vrlo je važno konstantno pratiti namjere ostalih sudionika i trenutačne uvjete vožnje kojima se treba prilagoditi, a sve u svrhu povećanja sigurnosti sudionika u prometu. Uvažavajući neodgovorno ponašanje pješaka dužni smo mu u toj situaciji omogućiti siguran prelazak kolnika. Kako bi naše kretanje uvijek bilo sigurno i kako ne bismo ugrožavali sigurnost prometa, vozač je dužan držati potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.