Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Cesta i njena obilježja

U kojim će uvjetima prianjanje guma na cesti biti bolje?

u uvjetima kada je kolnik hrapav
u uvjetima kada je kolnik suh
u uvjetima kada je kolnik mokar

Informacije

O vrsti kolničkog zastora ovisi prijanjanje guma na kolnik. Kolnički zastor može biti hrapav ili gladak. Hrapav kolnički zastor povoljniji je od glatkog zbog boljeg prijanjanja guma, a time su i uvjeti kočenja bolji. Površina kolnika uvjetovana vremenskim prilikama može biti suha i čista, suha sa šljunkom, mokra, blatnjava, snježna, zaleđena... Dok će suha, čista i hrapava biti najpovoljnija, sve ostale situacije nisu povoljni uvjeti vožnje.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.