Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Cesta i njena obilježja

O čemu ovisi duljina potrebnog razmaka od vozila ispred u situaciji prikazanoj na slici?


	O čemu ovisi duljina potrebnog razmaka od vozila ispred u situaciji prikazanoj na slici?
o prometnom znaku izričite naredbe
o brzini vožnje
o pozornosti vozača

Informacije

Sa rastom brzine povećavamo i razmak između vozila koji možemo odrediti uz pomoć nekoliko metoda: metoda pola brzine, metoda dvije sekunde, iskustvena metoda. Razmak između vozila u vožnji ovisi o: - brzini vožnje, - stanju kolnika, - vrsti i stanju vozila, - pozornosti vozača, - vremenu reagiranja vozača, - razmaku vozila koji se kreće iza

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.