Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Cesta i njena obilježja

O čemu morate voditi računa tijekom vožnje ako se nađete u situaciji prikazanoj na slici?


	O čemu morate voditi računa tijekom vožnje ako se nađete u situaciji prikazanoj na slici?
o produljenom vremenu reagiranja
o razmaku od vozila ispred
o brzini vožnje

Informacije

Tijekom vožnje uvijek pazimo na razmak između vozila u nizu, koji ovisi o brzini kretanja (brzina veća-razmak veći). Kada pada kiša smanjuje se prijanjanje guma na podlogu, što dovodi do produženja puta kočenja. Vrijeme reagiranje vezano je uz psihomotorične sposobnosti vozača, a ne uz trenutačno atmosfersko stanje.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.