Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Cesta i njena obilježja

O čemu morate voditi računa ako se nađete u situaciji prikazanoj na slici?


	O čemu morate voditi računa ako se nađete u situaciji prikazanoj na slici?
o stanju kolnika
o brzini vožnje
o opasnoj uzbrdici

Informacije

Na slici vidimo sklizak kolnik na kojem se uočava i odsjaj svjetala od mokre podloge. Na mokrom kolniku produžuje se put kočenja 2 (dva) puta zbog slabijeg prijanjanja guma na kolnik. Prometnim znakom najavljuje se opasna nizbrdica. Prometne znakove čitamo slijeva nadesno i odozdo prema gore.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.