Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Cesta i njena obilježja

Koliki potreban razmak od vozila ispred mora držati vozač vozila u situaciji prikazanoj na slici?


	Koliki potreban razmak od vozila ispred mora držati vozač vozila u situaciji prikazanoj na slici?
razmak koji odgovara najmanje putu reagiranja
razmak od najmanje jedne sekunde
razmak od najmanje dvije sekunde

Informacije

Razmak koji moramo koristiti je razmak od najmanje dvije sekunde. Prvu sekundu koristimo za reagiranje (prosječan čovjek odreagira na neki podražaj za jednu sekundu), a drugu sekundu da izjednačimo put kočenja ako vozilo ispred ima kraći put kočenja.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.