Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

FAQ

1. Kako instalirati aplikaciju?

Aplikacije se instalira putem Google Play i Apple App store trgovina.

2. Kako se prijaviti na ispit?

Za početak simulacije ispita potrebno je kliknuti na ikonu "Ispit". Prva simulacija je besplatna, a za daljnje vježbanje potrebno je otključati tu funkcionalnost.

3. Da li se aplikacija dodatno naplaćuje nakon instalacije?

Ne, sav sadržaj je besplatan.

4. Kako pratim vlastiti napredak u rješavanju ispita?

Aplikacija zapisuje riješene ispite i moguće je proći kroz prije riješene ispite i usporediti rezultate.

5. Kako uključiti / isključiti zvukove u aplikaciji?

Klikom na ikonu "Podešavanja" se dolazi do kontrola za zvuk unutar aplikacije.

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.