Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Osiguranje vozila / Kasko osiguranje vozila

Što je kasko osiguranje vozila?

Ukoliko skrivite prometnu nezgodu, vaša polica osiguranja podmirit će troškove štete na tuđoj imovini, no ukoliko imate ugovoreno kasko osiguranje tada imate pravo na podmirenje štete i na vlastitom vozilu.


Puno kasko osiguranje pokriva:


Prometne nesreće ili oštećenja na parkiralištu
Pad ili udarac predmeta u vaše vozilo
Krađu
Požar ili eksploziju
Štetu nastalu vremenskim nepogodama
Brojne druge rizike za maksimalnu sigurnost vašeg vozila

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.