Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

- Svrha aplikacije -

Zabavan i interaktivan način usvajanja znanja i zakonskih propisa kako bi se korisnik pripremio za sigurno uključivanje u cestovni promet.

- O aplikaciji -

AUTOŠKOLA je aplikacija namijenjena e-učenju i apsolutni je novitet na hrvatskome tržištu. Jednostavna je za korištenje, stručna je i efektivna, a njen je sadržaj praktičan. Aktivna je na iOS i Android mobilnim platformama, te se planira proširenje na druge platforme u budućnosti Ova aplikacija ima tri osnovna modula, a to su moduli za učenje prometnih propisa, učenje prometnih znakova i vježbanje ispita . Nudi direktan i jednostavan pristup učenju prometnih propisa i sigurnosnih pravila, kao i za osvježavanje znanja aktivnim vozačima. Aplikacija omogućuje korisniku da na zabavan i interaktivan način uspješnije usvoji znanja i zakonske propise kako bi se pripremio za sigurno uključivanje u cestovni promet.

Koristeći aplikaciju kandidat može aktivno riješiti esencijalnih 1000 pitanja i pregledati 1000 pripadajućih odgovora za polaganje pismenog djela vozačkog ispita. Pitanja su popraćena simulacijama različitih situacija u prometu (400 3D modela) koje će zaintrigirati i već formirane vozače. 3D simulacije najveća su prednost ove aplikacije jer animiraju korisnika u virtualnom prostoru prikazujući prometne situacije u kojima bi se mogao naći u stvarnome svijetu. Svima koji žele upotpuniti svoja znanja zakonskim propisima putem aplikacije dostupni su i prometni znakovi.

Aplikacija AUTOŠKOLA pruža kompletan sustav usvajanja prometnih propisa i pravila, priprema korisnika za polaganje vozačkog dijela ispita i omogućuje provjeru znanja putem najdražeg im gadgeta ili osobnog računala. Nije namijenjena samo polaznicima autoškola koji se osposobljavaju za vozački ispit, već i svim aktivnim vozačima koji se žele okušati u aplikaciji te provjeriti svoje znanje koje svakodnevno primjenjuju u vožnji.

Aplikacija je izvrsna suvremena zamjena za dosadašnje udžbenike jer štedi novac korisnika i čuva okoliš (nema potrebe za tiskanjem udžbenika niti njihovim pravilnim zbrinjavanjem). Osim toga, aplikacija se konstantno osvježava prema promjenama u Zakonu, pa korisnicima nije potrebno voditi brigu o pravodobnom mijenjanju udžbenika.

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.