Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Iskustva iz autoškole - Zagreb

Iskustva polaznika Autoškole Rusan Zagreb

U autoškoli mi je bilo odlično. Najviše zbog toga što nije bila obaveza, nego zabavno i poučno iskustvo. Predavanja su bila prezanimljiva. Susretljivost i lakoća dogovora definitivno su pomogli kod vožnji.
Super mi je što smo isprobali stvari koje se inače ne rade u autoškolama kao odlazak na autocestu, mijenjanje gume i točenje goriva. Posvećenost svakom kandidatu je stvarno na vrhunskoj razini. Definitivno bi svima preporučio da kroz ovakvu pozitivnu atmosferu ostvare svoju vozačku dozvolu.

Filip

Koliko mi je drago da sam položila, toliko mi je žao što napuštam autoškolu. U usporedbi s drugim školama, ova je bila pun pogodak! Svi su brižni, pruže potporu kad uhvati trema, nauče te i više nego što treba i vidi se da im je stalo. Veliko hvala instruktoru Dragi i voditeljici Fili na obiteljskoj atmosferi, trudu, potpori i prenesenom znanju!

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.