Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

Ukratko o aplikaciji


AUTOŠKOLA je aplikacija namijenjena e-učenju i apsolutni je novitet na hrvatskome tržištu. Jednostavna je za korištenje, stručna je i efektivna, a njen je sadržaj praktičan. Aktivna je na iOS i Android mobilnim platformama, te se planira proširenje na druge platforme u budućnosti. Ova aplikacija ima tri osnovna modula, a to su moduli za učenje prometnih propisa, učenje prometnih znakova i vježbanje ispita. Nudi direktan i jednostavan pristup učenju prometnih propisa i sigurnosnih pravila, kao i za osvježavanje znanja aktivnim vozačima.

Aplikacija omogućuje korisniku da na zabavan i interaktivan način uspješnije usvoji znanja i zakonske propise kako bi se pripremio za sigurno uključivanje u cestovni promet.

Autoškola na dlanu


Jedina mobilna aplikacija za učenje prometnih propisa i simulaciju ispita

Postupak upisa u autoškolu putem naše web stranice


Kliknite na ovaj LINK i posjetite stranicu za upis u autoškole.

Izaberite grad u kojem želite upisati autoškolu.

Ispunite obrazac sa Vašim osobnim podacima i mi ćemo ih prosljediti najboljoj autoškoli u izabranom gradu.

U najkraće roku će Vas kontaktirati osoba zadužena za upise u autoškolu u Vašem gradu.

Prednosti aplikacije

Prometni propisi i pravila

Nastavne su jedinice logički strukturirane od strane stručnjaka iz područja kako bi obuhvatile sve bitne teme pri učenju prometnih pravila i propisa. Teme su prikazane na relevantan, moderan i lako razumljiv način, kako bi se olakšalo njihovo svladavanje. Početnici nastavne teme mogu usvajati redom, dok vozači koji žele ponoviti gradivo mogu slobodno prelaziti na teme za koje smatraju da ih je potrebno ponoviti.

Simulacija pismenog ispita

Simulacijom pismenoga ispita početnik se priprema za polaganje vozačkog ispita, dok aktivni vozači mogu provjeriti svoje znanje koje svakodnevno primjenjuju u vožnji. Pitanja su popraćena simulacijama različitih stvarnih prometnih situacija. Na svako se postavljeno pitanje odgovor može pronaći pažljivim učenjem nastvnih jedinica i tema. Simulacija pismenoga ispita bilježi odgovore korisnika i pruža mu povratne informacije o njegovu znanju.

Prometni znakovi

Prometni znakovi dodatna su funkcionalnost ovoga sustava za e-učenje. Nude direktan, jednostavan i interaktivan pristup usvajanju izgleda, značenja i klasifikacije prometnih znakova. Omogućava provjeru značenja prometnoga znaka u bilo kojoj situaciji, modernim putem i bez listanja klasičnoga udžbenika.