Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Autoškola - Zagreb

Autoškola Rusan

Autoškola Rusan Zagreb je nova, inovativna autoškola na Radničkoj cesti 1/A u Zagrebu sa digitaliziranim sustavom za učenje teorijskog dijela obuke.

U Autoškoli Rusan Zagreb moguće je učiti i polagati za vozački ispit B kategorije na vozilima sa običnim i automatskim mjenjačem.

Osim vozila sa automatskim mjenjačem, ističe se i po pristupu nastavu. Tim predavača iz Autoškole Rusan Zagreb je osmislio i najpoznatiju hrvatsku mobilnu aplikaciju za učenje prometnih propisa - Autoškola Ispiti, što je dovoljna garancija da ćete u Autoškoli Rusan Zagreb dobiti kvalitetna predavanja i kvalitetne instruktore.

Osim moderna učionice, autoškola raspolaže i sa kvalitetnim voznim parkom na kojem instruktori održavaju obuku vozača.

Lokacija na Radničkoj cesti je dobro povezana, tramvajska stanica je blizu, a svakome ko želi kvalitetno naučiti voziti u Zagrebu potrebno je da je autoškola locirana unutar šireg centra Zagreba gdje su i najveće gužve, kako bi instruktori najbolje objasnili kako riješavati svakodnevne prometne situacije u poznatoj zagrebačkoj gužvi.

[email protected] +38516266543 +385993861917
Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.