Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Autoškola - Donja Stubica

Autoškola Stubica

Autoškola Stubica temelje svog rada stvara dugogodišnjim iskustvom obitelji Rusan u ovoj struci. Preko 20 godina iskustva tržište je ovo autoškolu pozicioniralo u sam vrh i prepoznalo jedinstvenost, kvalitetu i transparentnost rada. Briga o svakom kandidatu, stručna organizacija, posvećenost i kvalitetan rad stoji iza obitelji Rusan koja svojim radom daje doprinos cijelom društvu. Instruktori vožnje svojim dugogodišnjim iskustvom rada stekli su izvrsne rezultate prenoseći svoje znanje. Upravo ovaj stručan tim iznjedrio je promjene u edukaciji polaznika autoškoli i digitalizirao cijeli sustav učenja kako bi se prilagodio zahtjevima i potrebama novim generacijama i prateći napredak tehnologije.

[email protected] +38549287934 +38598880350
Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.